image image

Парапети

Алуминиеви парапети

Дългогодишните традиции и опита в производството и търговията на алуминиеви парапети, оградни съоръжения и външни врати, са укрепили позициите, които дружеството е извоювало в сферата на производство на алуминиеви продукти. Eдно от най-новите постижения е разработката и налагането на пазара на два продукта, за които са ползвани последните достижения на съвременните технологии. Те са резултат на непрекъснатото преследване на високо качество, с което се цели не само да се задоволи, но и да се надмине взискателното търсене на нашите клиенти. Това са „система авангард” и „пергола”.

„Система авнгард” се предпочита предимно за търговски обекти и конструкции, като има своите две основни характеристики: модерен дизайн и леснен монтаж, при който се ползва само един ключ.
Външната „пергола” е допълнително предложение за постигане на по-естетични резултати.

 

 

 

В категорията на парапетите, всички продукти предлагат голямо разнообразие от традиционен и модерен дизайн, което позволява множество от различни комбинации в двете системи „аl-flex” и „psatha”. Те от своя страна могат да намерят приложения във външни врати и оградни съоръжения с аксесоари, изработени от алуминий и неръждаема стомана, които да гарантират максимална степен на защита срещу корозия, като по този начин се предлагат решения практически за всеки един вид конструкция.

Al-flex Psatha
 
Огради и оградни врати  

Парапетите:
- се предлагат с богата цветова гама по системите RAL и RAFAELLO;
- изпълнени са по метода на електростатичното боядисване, с което се удължава живота и се гарантира максимална степен на устойчивост при екстремални климатични условия;
- изработват се и модели с имитация на дървено покритие;
- придружени са с ръководство за монтаж, където по много лесен и достъпен начин са дадени инструкции как да се монтират и инсталират;

Парапети - Crystal LineЗа Контакти
Адрес: гр. Ямбол ул. д-р. Кръстев №7
Тел/Факс: +359 46 62 20 75
GSM: +359 888 212 728
Facebook
Галерия - Обекти